Ege Postası
Geri

Moğol sirki Çubuk’ta

Ankara Çubuk ilçesinde bu yıl 4. kez düzenlenen 'Ramazan Akşamları Şenlikleri' Atatürk Parkı'nda başladı. Moğolistan Ulusal Sirki'nin gösterisi ilgiyle izlendi.        Şenlikte, ateşbaz, Hacivat-Karagöz,...
Moğol sirki Çubuk’ta
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 10:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Çubuk ilçesinde bu yıl 4. kez düzenlenen 'Ramazan Akşamları Şenlikleri' Atatürk Parkı'nda başladı. Moğolistan Ulusal Sirki'nin gösterisi ilgiyle izlendi.

        Şenlikte, ateşbaz, Hacivat-Karagöz, meddah, ortaoyunu, sirk ve illüzyonist gösterileri yapıldı, belediye tarafından ücretsiz patlamış mısır, pamuk şekeri ve top dağıtıldı.
Atatürk Parkı başta olmak üzere ilçenin çeşitli mahallelerinde düzenlenecek 'Ramazan Akşamları Şenlikleri' programı hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Lokman Özden, tüm ilçenin Ramazan ayını kutladı. Ramazan ayının bereket ayı, mağfiret ayı olduğunu söyleyen Başkan Özden, vatandaşların ibadetlerini yaptıktan sonra aileleriyle birlikte hoşça bir vakit geçirmeleri için Ramazan Akşamları programlarını düzenlediklerini belirtti.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası