Ege Postası
Geri

Moskova’da Türk vatandaşının katil zanlıları yakalandı

Rusya’nın başkenti Moskova’da 6 Haziran’da öldürülen Türk vatandaşının katil zanlıları 3 kişi yakalandı. 1975 Sivas doğumlu A.Y isimli Türk vatandaşı Haziran ayında Leninski Prospekt Caddesinde kaldığı evinde elleri, ayakları ve...
Moskova’da Türk vatandaşının katil zanlıları yakalandı
Haberler / Dünya
3 Ağustos 2013 Cumartesi 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rusya’nın başkenti Moskova’da 6 Haziran’da öldürülen Türk vatandaşının katil zanlıları 3 kişi yakalandı.
1975 Sivas doğumlu A.Y isimli Türk vatandaşı Haziran ayında Leninski Prospekt Caddesinde kaldığı evinde elleri, ayakları ve ağzı koli bandıyla bağlı şekilde ölü bulunmuştu. Evden para, cep telefonları çalan zanlılar, daha sonra Türk vatandaşına ait otomobile binerek olay yerinden kaçmıştı. Vatandaşın öldürülmeden önce dövüldüğüne işaret eden Rus polisi, biri kadın olmak üzere 3 kişiyi yakaladıklarını kaydetti. Çetenin daha önce de Moskova’da bir kaç cinayete karşıtığı belirlendi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Moskova Emniyet Müdürlüğü, “Polisin araştırmasına göre, çete planlı şekilde cinayeti yapmış. Önce kadın Türk vatandaşıyla tanışmış, güvenini kazandıktan sonra evine girmiş ve durumu inceledikten sonra diğer çete üyelerini telefonla eve çağırmış.” bilgisini verdi.
Katil zanlıları kadın ve bir erkeğin Kuzey Kafkasya, diğerinin ise Vladimir bölgesinden Moskova’ya geldiği kaydedildi. Polis evde yaptığı aramalarda bir adet tabanca, Türk vatandaşına ait cep telefonları ve otomobil anahtarı buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası