Ege Postası
Geri

Motosikletleri çaldığı anlar kamerada

İzmir'de, bir hafta içerisinde 3 farklı ilçeden 6 motosiklet çalan C.E.Ş. (19), polis ekiplerince evine girdiği sırada yakalandı. Şüphelinin motosikletleri çaldığı o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Öte yandan C.E.Ş. ile ona yardım ettiği ileri sürülen A.G., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. 
Motosikletleri çaldığı anlar kamerada
Haberler / 3. Sayfa
11 Nisan 2020 Cumartesi 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Soruşturma Amirliği ekipleri, Bayraklı ilçesinde iki farklı restorandan motosiklet hırsızlığı yapıldığı ihbarı aldı. İhbar üzerine çalışma başlatan ekipler,  restoranların güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede motosikletleri çalan şüphelinin çok sayıda suçtan dosyası bulunan C.E.Ş. olduğunu belirledi. Polis ekipleri, motosiklet hırsızı C.E.Ş.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü sırada şüphelinin Karşıyaka ve Bornova ilçelerinden de 4 motosiklet daha çaldığı öğrenildi. 1 hafta içerisinde 3 farklı ilçeden 6 motosiklet çalan C.E.Ş., polis ekiplerince evine girdiği sırada yakalandı. Gözaltına alınan C.E.Ş.'nin emniyetteki ifadesi üzerine, kendisine yardım ettiğini ileri sürdüğü A.G. (20) isimli şüpheli de yakalandı. 

C.E.Ş. ile ona yardım ettiği ileri sürülen A.G., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. 

HIRSIZLIK ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

C.E.Ş., motosikletleri çaldığı sırada iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt edildi. Görüntülerde, restoranın önünde bulunan servis motosikletlerinin yanına gelen C.E.Ş.'nin rahat bir şekilde motosiklete binerek kaçtığı görüldü. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası