Ege Postası
Geri

Mudanya'da 7 ayda 819 asansör denetlendi

Mudanya Belediyesi, S@Q Mart Kalite Güvenlik şirketi ile yıl başında imzalanan protokol kapsamında, ilçe sınırlarındaki binalarda asansörlerin yıllık kontrolüne devam ediyor. Bursa'nın Mudanya ilçesinde yapılan 7 aylık çalışmalarda 819...
Mudanya'da 7 ayda 819 asansör denetlendi
Haberler / Güncel
18 Ağustos 2013 Pazar 19:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mudanya Belediyesi, S@Q Mart Kalite Güvenlik şirketi ile yıl başında imzalanan protokol kapsamında, ilçe sınırlarındaki binalarda asansörlerin yıllık kontrolüne devam ediyor.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde yapılan 7 aylık çalışmalarda 819 adet asansörün periyodik muayenesini gerçekleştiren ekipler, bunlardan sadece 39’u yeşil, 17’si sarı olmak üzere 56 asansörün can güvenliği açısından tehlike arz etmediğini tespit etti. Çalışmalarda, ilçede güvenli asansöre sahip bina oranının yüzde 7 olduğu ortaya çıktı.

Yetkililer, bina sahipleri ve sorumlularına bu konuda büyük görevler düştüğünü belirterek, asansör muayeneleri sayesinde kapalı bir kutu olan asansörlerin, kullanıcı tarafından güvenli olup olmadığının bilineceği, yetki belgeleri olmadan ve gelişigüzel hizmet sunan firmaların tespit edileceği ve en önemlisi eksikleri giderilmeyen asansörlerde meydana gelen kazalar sonucu oluşan can ve mal kayıplarının önüne geçileceğini bildirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası