Ege Postası
Geri

Mudanya’daki operasyonda gözaltına alınan şüpheliler emniyette

Bursa Mudanya Belediyesi’ndeki yolsuzluk iddialarıyla ilgili gözaltına alınan 60’a yakın şüpheli adliyeye sevk edilmeye hazırlanıyor. Sabah saat 8.30 sıralarında üç midibüsle Bursa Emniyet Müdürlüğü’nden alınarak Mudanya’ya getirilen...
Mudanya’daki operasyonda gözaltına alınan şüpheliler emniyette
Haberler / Güncel
27 Eylül 2013 Cuma 09:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Mudanya Belediyesi’ndeki yolsuzluk iddialarıyla ilgili gözaltına alınan 60’a yakın şüpheli adliyeye sevk edilmeye hazırlanıyor.

Sabah saat 8.30 sıralarında üç midibüsle Bursa Emniyet Müdürlüğü’nden alınarak Mudanya’ya getirilen şüpheliler, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. Şüphelilerin, dosya ve evraklarının hazırlanmasının ardından Mudanya Adliyesi’ne sevk edilmesi bekleniyor.

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mudanya Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan izinle geçtiğimiz Salı günü operasyon gerçekleştirmiş, Mudanya Belediye Başkan yardımcıları K.S. ve H.A. ile İmar ve Şehircilik Müdürü N.Y., Temizlik İşleri ve Kademe Amiri M.H., Zabıta Müdürü E.E., AK Partili Belediye Meclis Üyesi A.K. ile belediyenin bazı birimlerinde görev yapan memur ve şeflerin yanı sıra belediyenin tedarikçisi olan 60’a yakın kişiyi gözaltına almıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası