Ege Postası
Geri

Mudanya’ya yeni adliye sarayı için onay çıktı

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Kadir Kahraman, Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 3 yıldır Adalet Bakanlığı’ndan onay çıkması beklenen Adliye Sarayı için müjde verdi.     Mudanya’nın Halitpaşa Mahallesi’nde...
Mudanya’ya yeni adliye sarayı için onay çıktı
Haberler / Güncel
27 Haziran 2013 Perşembe 19:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Kadir Kahraman, Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 3 yıldır Adalet Bakanlığı’ndan onay çıkması beklenen Adliye Sarayı için müjde verdi.

    Mudanya’nın Halitpaşa Mahallesi’nde Adalet Bakanlığı’nın bir dönem İmralı İrtibat Lojmanları olarak kullandığı alana projesi hazırlanan ancak ödenek sıkıntısı yüzünden onay verilmeyen yeni Adliye Sarayı'nın yapımı için en geç ağustos ayında ihaleye çıkacağı bildirildi.

    AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su ile birlikte Adalet Bakanlığı’na yaptığı ziyareti paylaşan Mudanya İlçe Başkanı Kadir Kahraman, bakanlığın 2012-2013 yılında bütçelerinin tamamını cezaevlerine ayırdığını belirterek, Mudanya’da yapılması istenen Adalet Sarayı’nın yapımının 2013 yılı programına alındığını bildirdi. İlçedeki mevcut adliyenin önemine dikkati çeken Kahraman, Mudanya’daki artan personel ve dosya sayısı dikkate alındığında adliyenin fiziki konumunun yetersizliğine dem vurdu. Adalet Bakanlığı’nın Halitpaşa Mahallesi’ndeki 3 bin 193 metrekarelik alanında yapımı planlanan proje kapsamında mevcut eski İmralı İrtibat Bürosu Lojmanlarının yıkımının yapılacağını belirten Kahraman, en geç ağustos ayında ihaleye çıkacağını ve adliye sarayı ile ilgili teknik proje bilgilerinin de temel atma aşamasında kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası