Ege Postası
Geri

Muğla SGK İl Müdürlüğü işadamlarını ödüllendirdi

Muğla SGK İl Müdürlüğü, şehirde en fazla işçi çalıştırarak primlerini düzenli ödeyen ilk 10 firmayı ödüllendirdi. Geçen yıl ilki düzenlenen ödül töreninin ikincisi, Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesinde yapıldı. Törene Vali Vekili...
Muğla SGK İl Müdürlüğü işadamlarını ödüllendirdi
Haberler / Genel
1 Haziran 2013 Cumartesi 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muğla SGK İl Müdürlüğü, şehirde en fazla işçi çalıştırarak primlerini düzenli ödeyen ilk 10 firmayı ödüllendirdi. Geçen yıl ilki düzenlenen ödül töreninin ikincisi, Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesinde yapıldı. Törene Vali Vekili Faruk Necmi Kurt, Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Belediye Başkan Vekili Yavuz Kayı, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Adalet Komisyonu Başkanı Mahmut Ege, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, daire müdürleri, oda başkanları ve işadamları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan SGK İl Müdürü Ayhan Dorum, “İlimizdeki 32 bin işyerinde 192 bin 300 SSK’lı aktif olarak çalışmaktadır. 57 bin Bağ-Kur’lu ve 32 bin Emekli Sandığı olmak üzere 290 bin aktif çalışan mevcuttur. Yine ilimizde 140 bin emekli bulunmaktadır. İl müdürlüğü olarak her ay 900-950 emeklilik talebi almaktayız. Bu işlemleri 10 dakika ile 12 gün arasında tamamlamaktayız. İlimizde aylık tahakkukumuz 39 milyon, tahsilatımız ise 33 milyon TL olup aylık tahsilat oranımız yüzde 93'e varmaktadır.” dedi.

Vali Vekili Kurt ise hem istihdamı sağlamanın hem de devlete olan yükümlülüklerini yerine getirmenin çok önemli olduğunu belirterek, “SGK, gerçekten Muğla’da çok iyi çalışmalar yaparak vatandaşların işlemlerini en kısa sürede gerçekleştirme çabası içinde. Son yıllarda kurumun başına gelen çok değerli arkadaşlarımız, kendilerine verilen görev ve misyonu yerine getirmek için büyük gayret gösteriyor. Burada en çok istihdam sağlayan ve yükümlülüklerini yerine getiren işadamlarımız ödüllendirilecek.” ifadelerini kullandı.

SGK primlerini düzenli ödeyen ve en fazla işçi istihdam eden Voyage Turizm, Kılıç Deniz Ürünleri, Misal-Bodrum Havalimanı Yer Hizmetleri A.Ş., Kipa Kitle Pazarlama, Holiday Plan Turizm, Magic Life Clup, Grand Yazıcı Otelleri, Gürsoy Turizm Yat İşletmeciliği, Gümüşdoğa Su Ürünleri, Zeniya Turizm Otel ve Fine Otel temsilcilerine. protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Katkılarından dolayı Acarlar A.Ş. ve Ermaş Mermer şirketlerine de plaket takdim edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası