Ege Postası
Geri

Muğla'da 3 bin 58 devriye, 80 şüpheli yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, son bir hafta içinde gerçekleştirilen denetim ve devriyelerde aranan 80 kişi yakalanırken, 25 şüpheli tutuklandı.
Muğla'da 3 bin 58 devriye, 80 şüpheli yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
29 Aralık 2025 Pazartesi 12:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muğla İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, 22-28 Aralık tarihleri arasında asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik kapsamlı denetimler gerçekleştirildi. Bu kapsamda toplam 3 bin 58 devriye icra edilirken, 312 günübirlik kiralık ev, 20 araç kiralama firması, 25 bin 479 kişi ve 2 bin 691 araç kontrol edildi.

Denetimlerde haklarında arama kararı bulunan dolandırıcılıktan 7, hırsızlıktan 4, uyuşturucu maddede bulundurmaktan 3 ve diğer suçlardan da 64 kişi olmak üzere toplam 80 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 25'i tutuklanarak cezaevine teslim edildi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM RESMİ REKLAM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası