Yangın, saat 00.30 sıralarında Köyceğiz’in Akköprü Mahallesi'nde kızılçam ağaçlarıyla çevrili ormanda çıktı. Bölgeden yükselen dumanı görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.
_920202_273468.jpg)
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda Orman Bölge Müdürlüğü'nden görevli ekipler sevk edildi. Ekipler, alevlerin kontrol altına alınması için çalışmalarını sürdürüyor.
_920272_273480.jpg)
MİLAS’TA DA 2 NOKTADA ORMAN YANGINI
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinin ardından Milas ilçesinde de orman yangını çıktı. Milas ilçesinin Kıyıkışlacık ve Akkovanlık mahallerinde saat 00.30 sıralarında ormanda yangın çıktı.
_920276_273480.jpg)
Yangının söndürülmesi için bölgeye çok sayıda arazöz ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin alevlere müdahalesi sürdürülüyor.
_920256_273480.jpg)
YANGIN HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
Milas Kıyıkışlacık’ta çıkan orman yangına ekiplerin müdahalesi aralıksız devam ederken yangın dron ile havadan görüntülendi.
Öte yandan, bölgede içi su dolu traktör römorku ile söndürme çalışmalarına destek veren bir vatandaş alevlere karşı cansiperane müdahalede bulundu. O anlar kameralara yansıdı.
_920294_273490.jpg)
HAVA MÜDAHALESİ BAŞLADI
Muğla’nın Milas ilçesi Kıyıkışlacık Mahallesi yakınlarında çıkan orman yangına ekiplerin müdahalesi aralıksız devam ederken yangın söndürme çalışmalarına hava unsurları da katıldı. Ekiplerin söndürme çalışmaları sürüyor.