Ege Postası
Geri

Muğla'da fırtına iskeleleri yıktı

Muğla'nın Gökova Körfezi'nin dünyaca ünlü Akbük Koyu'nda kuvvetli fırtına nedeniyle balıkçı teknelerinin bağlı bulunduğu küçük iskeleler yıkıldı, bağlı bulunan bazı sandallar battı.
Muğla'da fırtına iskeleleri yıktı
Haberler / Ege
5 Aralık 2025 Cuma 12:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nün uyarısının ardından Muğla'da sağanak ve fırtına etkili oluyor.

Akbük'te sabah etkisini arttıran kuvvetli fırtına, kıyı şeridinde metrelerce yükselen dalgalara neden oldu.

Dalgalar zaman zaman yola kadar taştı. Fırtınadan en çok etkilenen balıkçılar oldu. Balıkçı teknelerinin bağlı bulunduğu küçük iskeleler yıkıldı. Balıkçıların açıktaki teknelere çıkmak için kullandıkları sandallar da dalgaların etkisiyle battı. (DHA)

 

Marmaris'te fırtınada 3 gezi teknesi karaya oturdu
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM RESMİ REKLAM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası