Ege Postası
Geri

Muğla'nın TEKNOFEST gururu

Muğla'nın Yatağan ilçesindeki Turgut Şehit Güngör Çetinkaya Ortaokulu öğrencileri, 2025 TEKNOFEST İstanbul Finalleri'nde 'Eğitim Teknolojileri Kategorisi'nde Türkiye birincisi oldu, aynı zamanda 'En iyi sunum' ödülünü kazandı.
Muğla'nın TEKNOFEST gururu
Haberler / Ege
22 Eylül 2025 Pazartesi 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yatağan Turgut Şehit Güngör Çetinkaya Ortaokulu öğrencileri, 2025 TEKNOFEST İstanbul Finalleri'nde büyük bir başarıya imza attı. 'Eğitim Teknolojileri Kategorisi'nde Türkiye birincisi olan öğrenciler, ayrıca 'En iyi sunum' ödülünü de kazanarak çifte gurur yaşattı. Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan açıklamada, “Elde edilen bu büyük başarı sadece okullarının değil, tüm Muğla'nın gururu oldu. Eğitim Teknolojileri alanında geleceğe yön verecek projeler ortaya koyan öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden öğretmenimizi yürekten tebrik ediyorum. Muğla olarak bilime, teknolojiye ve yeniliğe değer veren öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" denildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası