Ege Postası
Geri

Muğla’da milletvekili ve basın mensupları aşılandı

Muğla Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nce, Aşı Haftası kapsamında AK Muğla Milletvekili Yüksel Özden, il müdürleri ve basın mensuplarına difteri, tetanos, KKK ve hepatit B aşısı yapıldı. Aşı törenine Milletvekili Özden, Sağlık...
Muğla’da milletvekili ve basın mensupları aşılandı
Haberler / Güncel
9 Mayıs 2013 Perşembe 16:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muğla Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nce, Aşı Haftası kapsamında AK Muğla Milletvekili Yüksel Özden, il müdürleri ve basın mensuplarına difteri, tetanos, KKK ve hepatit B aşısı yapıldı. Aşı törenine Milletvekili Özden, Sağlık İl Müdürü Dr. Cihan Tekin, Halk Sağlığı İl Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceyhan ve İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar katıldı.

İl Müdürü Ceyhan, yaptığı açıklamada, "Aşılama, aşıyla önlenebilir hastalıklar için enfeksiyon kontrol önlemlerinin ilk adımıdır. Aşıyla korunulabilir hastalıklar için çocukluk döneminde başlayan programlara, erişkin dönemde de devam etmek gerekir." dedi.

Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Aşı Haftası ile ilgili ilk, orta ve lise öğrencileri arasında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, törenle ödülleri verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası