Ege Postası
Geri

Muharrem İnce CHP'den 8.1 puan fazla oy aldı

24 Haziran seçimleri sona erdi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 52.41 Muharrem İnce Yüzde 30.81, Selahattin Demirtaş yüzde 8.25 Meral Akşener yüzde 7.43, Temel Karamollaoğlu yüzde 0.90 ve son olarak Doğu Perinçek yüzde 0.20 oy aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da balkon konuşması yapacak. Muharrem İnce'nin ise ne zaman açıklama yapacağı merak konusu oldu.
Muharrem İnce CHP'den 8.1 puan fazla oy aldı
Haberler / Politika
25 Haziran 2018 Pazartesi 06:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

24 Haziran seçimleri sona erdi. Resmi sonuçlar YSK tarafından açıklanacak. Henüz resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 52.41 Muharrem İnce Yüzde 30.81, Selahattin Demirtaş yüzde 8.25 Meral Akşener yüzde 7.43, Temel Karamollaoğlu yüzde 0.90 ve son olarak Doğu Perinçek yüzde 0.20 ol aldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sandıkların açılmasının ardından Huber Köşkü'nde konuşma yaptı. Erdoğan, "Parlamentoda her ne kadar hedefe ulaşamadıysak da inşallah elimizden gelen bütün gayretlerimizle onu da Cumhur İttifakı olarak çözmenin gayreti içerisinde olacağız. Ülkemiz çok farklı olacak" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da da bir balkon konuşması yapacak.

MUHARREM İNCE NE ZAMAN AÇIKLAMA YAPACAK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının gözler Muharrem İnceye çevrildi.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran seçimlerinin ardından Twıtter adresinden yaptığı açıklamada, pazartesi günü saat 12.00'de basın toplantısı düzenleyeceğini belirterek, "Bugün saat 12.00’de CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyeceğim" bilgisini paylaştı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası