Ege Postası
Geri

Muhharem İnce'ye ilk o vekiller destek verdi

CHP Yolova Milletvekili Muharrem İnce olağanüstü kurultay çağırsı yapıp adaylığını açıkladı. İnce'ye ilk destek Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen ve Bolu Milletvekili Tanju Özcan'dan geldi. İki isim de basın toplantısında İnce'nin yanında yer aldı.
Muhharem İnce'ye ilk o vekiller destek verdi
Haberler / Politika
9 Kasım 2015 Pazartesi 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP 1 Kasım sonrası başlayan kurultay tartışmalarında Umut Oran'dan sonra Muharrem İnce de adaylık açıklaması yaptı. CHP milletvekili Muharrem İnce'nin bugün TBMM'de yapacağı kurultay çağrısına CHP'li bazı vekillerden destek geldi. İlk destek geçen sefer olduğu gibi Bolu Milletvekil Tanju Özcan'dan geldi. CHP'den 3 dönemdir Bolu milletvekili seçilen Tanju Özcan, sosyal medya üzerinden olağanüstü kurultay çağrısı yapan CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce'ye açık destek verdi. Trabzon Milletvekili Haluk Peşken de İnce'nin yanında basın toplantısına katılarak destek veren isimlerden oldu.


ÖZCAN DESTEKLEDİ, TANAL PAYLAŞTI
AKP'nin HDP ve MHP'nin tabanından oy aldığını fakat CHP'nin yerinde saydığını belirten Özcan, bunun nedenini araştıracaklarını söyledi. Özcan, bugün TBMM'de CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce ile birlikte olağanüstü kurultay çağrısı yapacaklarını da twitter adresinden duyurdu. İnce'yi destekleyen Bolu millevekili Tanju Özcan'ın paylaşımlarını kendi sayfasında paylaşan bir diğer isim de CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal oldu. Tanal, Özcan'ın iletilerini paylaşması, Tanal'ın da İnce'yi destekliyor' şeklinde yorumlandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası