Ege Postası
Geri

Müjde ver Karşıyaka

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta en yakın rakiplerinden Niğde Belediyespor'u İzmir'de 5-0 yenerek bitime 5 maç kala Play-Off hattına dönen Karşıyaka, yarın İstanbul'da Sarıyer'e konuk olacak.
Müjde ver Karşıyaka
Haberler / Spor
1 Nisan 2017 Cumartesi 13:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yusuf Ziya Öniş Stadı'ndaki karşılaşmanın başlama düdüğü saat 15.00'te çalacak. Yeşil-kırmızılılarda ayak parmağında sorun olan golcü Can Erdem, oynayabilecek durumda. Battal'ın affedildiği takımda cezalı Mahmut dışında eksik yok.

Karşıyaka, grupta son virajlara 47 puanla beşinci sırada girdi. Play-Off için son kozlarını oynayan Sarıyer ise 42 puanda. Kaf-Kaf'ı zorlu deplasmanda en az 5 otobüs taraftarının desteklemesi bekleniyor. Niğde galibiyetinin primlerini ödeyen Karşıyaka Belediyesi de taraftara otobüs desteği verecek. Deplasmanda uzun süredir galip gelemedikleri hatırlatan Teknik Direktör Atilla Güneş "Sarıyer'i yenersek önemli bir virajı kayıpsız döneriz" şeklinde konuştu.

KARŞIYAKA

Erhan - Abdülhamit, Cenk, Metin, Onur, Arif, Mustafa Aşan, Ali Say, Okan, Tayfun, Can

(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası