Ege Postası
Geri

Murat Boz 'fotoğraflar' için yorum yapmadı

İZMİR'in Çeşme İlçesi'nde tatile devam eden şarkıcı Murat Boz, Bodrum'da denize girerken çekilen fotoğrafları konusunda yorum yapmadı.
Murat Boz 'fotoğraflar' için yorum yapmadı
Haberler / İzmir
6 Eylül 2012 Perşembe 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Murat Boz, Bodrum tatili sonrası soluğu Çeşme'de aldı. Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile birlikte yatta fotoğrafları çekilen Boz'un, seyrek saçları, göbekli ve memelerinin sarktığı görülmüştü. Kendini Bodrum'dan Çeşme'ye atan Boz ve sevgilisi Sakuçoğlu, gece Sole Mare Beach Club'da arkadaş grubu ile eğlendi. Saat 04.00'te mekandan çıkan Murat Boz, gazetecileri karşısında görünce "Yok artık bu saatte" dedi. Arabasını mekanın kapısına kadar yaklaştırtan yakışıklı şarkıcı, Bodrum fotoğraflarının sorulması üzerine sadece gülmekle yetindi. "Bu konuda tabiki açıklama yapmayacağımı biliyorsunuz" diyen Boz, bir muhabirin "Saçlarınız çok güzel olmuş" demesi üzerine kahkahalar atarak teşekkür etti. Yanındaki arkadaşlarının da gülüştüğü konuşma sonrası Boz, arkadaşlarına "Orası Bodrum burası Çeşme" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası