Ege Postası
Geri

Murat Özcan, Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı

Yozgat’ın Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Murat Özcan, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yaz kararnamesi ile Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı.Başsavcı Özcan, Boğazlıyan’da görev yaptığı süre içerisinde çok güzel...
Murat Özcan, Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı
Haberler / Genel
5 Haziran 2013 Çarşamba 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat’ın Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Murat Özcan, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yaz kararnamesi ile Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı.

Başsavcı Özcan, Boğazlıyan’da görev yaptığı süre içerisinde çok güzel çalışmalara imza attıklarını belirtti. Özcan, "İlçede eski hükümlülere yönelik İş-Kur İl Müdürlüğü ile koordineli olarak, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında iş bulmalarına yardımcı olmak amacıyla çalışma başlattık. Yine eski hükümlülerin sorun ve sıkıntılarına çözüm getirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerimizin eğitim gören çocuklarına ise aracılık ederek kırtasiye ve giyim yardımında bulunduk. Bunlar birlik beraberlik adına yapılması gereken en güzel sosyal etkinliklerdir. Bu tür çalışmaların devam etmesi gerekir." dedi.

Boğazlıyan’a yapılması planlanan yeni cezaevi konusuna da değinen Başsavcı Özcan, bunun ilçeye önemli katkılar sağlayacağına inandığını ve çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası