Ege Postası
Geri

Murat'tan Altay'a büyük katkı

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta zorlu Şanlıurfaspor deplasmanına odaklanan Altay'da stoper Murat Türkkan, attığı kafa golleriyle takımına katkı sağlıyor.
Murat'tan Altay'a büyük katkı
Haberler / Spor
2 Şubat 2018 Cuma 14:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen sezon devre arasında Kastamonuspor 1966'dan transfer edilen deneyimli savunmacı, siyah-beyazlı formayla attığı 4 golü de kafa vuruşlarıyla gerçekleştirdi. Geçen yıl Karacabey Birlikspor ve Çorum Belediyespor filelerini birer kez havalandıran 34 yaşındaki defans oyuncusu, bu sezon SBS İnşaat Kırklarelispor ve son olarak Kahramanmaraşspor ağlarını sarstı.

Altay, Murat Türkkan'ın gol attığı 4 maçın 3'ünü kazanırken, 1'inde ise sahadan yenilgiyle ayrıldı. Teknik direktör İsmet Taşdemir göreve geldikten sonra Pendikspor, Gümüşhanespor (D), Zonguldak Kömürspor (D) ve Kahramanmaraşspor randevularında ilk 11'de görev alan Murat, genç teknik adamın vazgeçilmezleri arasına girdi. 

Öte yandan kanat oyuncusu Doğan Karakuş, Alsancak Kordon'da takım arkadaşlarına moral kahvaltısı düzenledi. Altay, yarın havayoluyla Şanlıurfa'ya hareket edecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası