Ege Postası
Geri

Muratpaşalı sporculardan, Konyaaltılı miniklere kitap hediyesi

Antalya’da belediyelere ait yaz okulu öğrencileri birbirlerini ziyaret etti. Muratpaşa Belediyesi Yaz Okulu ve Konyaaltı Belediyesi’nin Yaz Okulu’nun futbol branşında eğitim alan öğrenciler bir araya geldi. Ziyarette öğrenciler birbirlerine...
Muratpaşalı sporculardan, Konyaaltılı miniklere kitap hediyesi
Haberler / Genel
19 Temmuz 2013 Cuma 16:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya’da belediyelere ait yaz okulu öğrencileri birbirlerini ziyaret etti. Muratpaşa Belediyesi Yaz Okulu ve Konyaaltı Belediyesi’nin Yaz Okulu’nun futbol branşında eğitim alan öğrenciler bir araya geldi. Ziyarette öğrenciler birbirlerine kitap hediye etti.

    Muratpaşa Belediyesi Kütüphane Müdürü Özer Bedir, öğrencilerine sadece eğitim değil ‘Hayat Dersi’ vermek üzere bir etkinlik oluşturduklarını söyledi. Bedir, ayrıca minik sporculara paylaşmayı, dostluğu ve kitap okuma sevgisini de verdiklerini belirtti.

Muratpaşalı minikler Konyaaltı ziyaretinden sonra Minicity ve Hayvanat Bahçesi’ni gezdi. Minicity gezisinde sadece Antalya’nın değil Türkiye’nin kültürel ve arkeolojik tarihi hakkında bilgi alan minikler, Hayvanat Bahçesi’nde vakit geçirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası