Ege Postası
Geri

Muş Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni binası için start verildi

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yeni hizmet binasının yapımı için çalışmalara başladı. Geçen yıl temeli atılan ve kaba inşaatı tamamlanan binanın bu yıl sonuna kadar hizmete girmesi için kolları sıvayan Muş Ticaret ve Sanayi Odası...
Muş Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni binası için start verildi
Haberler / Ekonomi
17 Haziran 2013 Pazartesi 17:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yeni hizmet binasının yapımı için çalışmalara başladı. Geçen yıl temeli atılan ve kaba inşaatı tamamlanan binanın bu yıl sonuna kadar hizmete girmesi için kolları sıvayan Muş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu çalışmalara start verdi.

    Kentin en az 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak olan hizmet binasının bir an önce tamamlanması için çaba sarf ettiklerini belirten Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz, hizmet binasında duvar örme çalışmalarının başladığını, dış cephe, çatı, yer döşeme, kapı, pencere ve tefrişat gibi çalışmalarında kısa sürede başlayacağını ifade etti.

    Muş Ticaret ve Sanayi Odası’na yakışır bir bina yapmayı hedeflediklerini belirten Cengiz, kentin en önemli eksikliklerinden biri olan toplantı ve konferans salonları içinde yeni hizmet binasının faaliyete geçmesi ile giderileceğini ifade etti. 220 kişi kapasiteli bir toplantı salonunun yapılacağını belirten Cengiz, 560 kişi kapasiteli bir de konferans salonu yapacaklarını söyledi. Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binası ile ilgili devam eden çalışmaları proje üzerinde inceleyen ve yapılması gereken çalışmalarla ile ilgili bilgiler veren Cengiz, “Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binasına çok acil şekilde ihtiyacı var. Üyelerin iş ve işlemlerini daha sağlıklı bir şekilde yürütmesi gerekir. Ayrıca meclis toplantıları başta olmak üzere, odamız bünyesinde yapılabilecek herhangi bir toplantı için yeterli salonumuz yok diyebiliriz. Yeni hizmet binası ile birlikte inşallah bu sıkıntıyı da gidereceğiz. Ayrıca 650 kişi kapasiteli bir konferans salonumuz da var. Kentin önemli bir eksikliğini de bu konferans salonu ile çözüme kavuşturmuş olacağız. Geçmişte düzenlenen bir çok toplantıda salon yetersizliğini defalarca yaşadık. Muş Ticaret ve Sanayi Odası olarak büyük hedefler belirledik, inşallah bunların üstesinden geleceğiz.” diye konuştu.

    Cengiz, Başkan yardımcıları Şihmus Sinecem, Özcan Sayılgan ve Meclis Katip Üyesi VAsıp Polat ile birlikte yeni hizmet binasının projesini inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası