Ege Postası
Geri

Mustafa Balbay: Herkes hazırlansın sıcak bir sonbahar geliyor

Ergenekon davasının karar duruşması öncesi tutuklu ve tutuksuz sanıklar salondaki yerlerini aldı. Salonda, ‘Her yer Silivri, her yer taarruz’ şeklinde slogan atıldı. Ergenekon davasında bugün karar duruşması görülüyor. Tutuklu ve tutuksuz...
Mustafa Balbay: Herkes hazırlansın sıcak bir sonbahar geliyor
Haberler / Güncel
5 Ağustos 2013 Pazartesi 12:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ergenekon davasının karar duruşması öncesi tutuklu ve tutuksuz sanıklar salondaki yerlerini aldı. Salonda, ‘Her yer Silivri, her yer taarruz’ şeklinde slogan atıldı.

Ergenekon davasında bugün karar duruşması görülüyor. Tutuklu ve tutuksuz sanıklar duruşma salonunda yerlerini aldı. Avukatlar, salona giren sanıkları ayakta alkışladı. Sanıklardan bazılarının Türk Bayrağı açtığı gözlendi. ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’, ‘Her yer Silivri her yer taarruz’ şeklinde sloganlar atıldı.

Tutuklu sanıklardan Mustafa Balbay, “‘Bu davayı halktan kopardılar, biz halkın adaletine sığınıyoruz. Herkes hazırlansın sıcak bir son bahar geliyor.” diye bağırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası