Ege Postası
Geri

Mutafoğlu’ndan LYS başarısı

Gaziantep Özel Mutafoğlu Anadolu Lisesi, LYS’de önemli bir başarı elde etti. Okul müdürü Adnan Kızıloğlu, öğrencilerin çok iyi yerlere geleceğine inandıklarını söyledi. Özel Mutafoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri Gülendam Bozgeyik,...
Mutafoğlu’ndan LYS başarısı
Haberler / Genel
6 Temmuz 2013 Cumartesi 12:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep Özel Mutafoğlu Anadolu Lisesi, LYS’de önemli bir başarı elde etti. Okul müdürü Adnan Kızıloğlu, öğrencilerin çok iyi yerlere geleceğine inandıklarını söyledi.

Özel Mutafoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri Gülendam Bozgeyik, Ayşe Büşra Demir, Merve Zeynep Meral ve Şeymanur Yönt aldıkları Türkiye dereceleriyle başarılarını gösterdi. Matematik-Fen ve Türkçe-Matematik alanlarında Türkiye’de ilk 100’e ve ilk 1000’e giren öğrenciler okulları Özel Mutafoğlu Anadolu Lisesi’nin de gurur kaynağı oldu. Liseye başladıkları ilk günden beri üniversite bilincini taşıdıklarını, 12’nci sınıfta da tamamen sınava yoğunlaştıklarını belirten Merve Zeynep Meral, Türkçe-Matematik alanında Türkiye 98’ncisi olduğunu ifade etti.. Kendisi ve arkadaşlarına adına çok mutlu olduğunu ifade eden Meral, bu başarılarında öğretmenlerinin ve ailesinin de büyük desteği olduğunun altını çizdi.

Öğrencilerinin elde ettiği başarılarından dolayı son derece mutlu olduklarını belirten okul müdürü Adnan Kızıloğlu, "Mutafoğlu olarak başarılarımıza her gün yenisini ekliyoruz. 2013 LYS’ye toplamda 43 puan türünde ilk 1000’e giren öğrencilerimiz oldu. Bu başarı öğrencilerimizin ve onlara gerekli desteği ve eğitimi veren öğretmenlerimizindir. 8-18 Temmuz tarihleri arasında öğrencilerimiz tercihlerini yapacaklar. Elde ettikleri Türkiye dereceleriyle öne çıkan öğrencilerimizin dışında güzel puanlar alan diğer öğrencilerimiz için de bu tercihler çok önemli. Biz çok iyi yerlere geleceklerine inanıyoruz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası