Ege Postası
Geri

Mutki halkı merhum kaymakamları Bulut için mevlit okuttu

Bitlis Mutki Kaymakamlığı görevinden Ardahan vali yardımcılığına atanan, ancak görev yapacağı ile giderken Kırıkkale yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 39 yaşındaki Oğuzhan Bulut için görev yaptığı Mutki'de...
Mutki halkı merhum kaymakamları Bulut için mevlit okuttu
Haberler / Güncel
4 Eylül 2013 Çarşamba 09:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bitlis Mutki Kaymakamlığı görevinden Ardahan vali yardımcılığına atanan, ancak görev yapacağı ile giderken Kırıkkale yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 39 yaşındaki Oğuzhan Bulut için görev yaptığı Mutki'de mevlit okutuldu.

Merhum Vali Yardımcısı Bulut’un eşi Aslıhan Bulut ve kardeşi Alpaslan Bulut’un da katıldığı mevlit, ilçe merkezindeki Yatılı İlköğretim Bölge Okulu bahçesinde verildi. İldeki kanaat önderleri, kurum amirleri ve binlerce Mutkili vatandaşın katıldığı mevlit programı Bulut’un hayat hikayesinin yer aldığı slayt gösterimi ile başladı. Ardından merhum Bulut için mevlit okutuldu, dualar edildi. Duygusal anların yaşandığı mevlit programında kendilerini iyi hissetmedikleri için yazılı bir açıklama yapan ailesi, merhum Bulut için mevlit programı düzenleyerek onu anan Mutki halkına teşekkür etti.

Mevlit programında konuşma yapmak için mikrofonu eline alan Bitlis Vali Yardımcısı Akif Pektaş ve BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu da gözyaşlarına hakim olamadılar. Vali Yardımcısı Pektaş konuşma yapamazken, Milletvekili Zenderlioğlu ise Merhum Bulut için şunları ifade etti: “İnşallah Allah onun yeri ve mekanını Cennet kılsın. Biz çok kısa bir zaman zarfında bu zatı tanımaya çalıştık. Gerçekten ben onu Türkiye’de ve bu bölgede görev yapan 3. insan olarak değerlendiriyorum. Allah ondan razı olsun. Biz ondan razıyız. Mekanı Cennet olsun. O, çok farklı bir insandı. Her zaman saygıyla anacağız. İnşallah yerin ve mekanın Cennet olsun. Sana ve ailene saygımız sonsuz olacak. Bir emirleri, bir arzuları olursa bir kardeşin olarak her zaman onlara hizmet etmekte hazır olacağımızı bütün halkımızın huzurunda ifade ediyorum. Allah, bu mevlidi kabul etsin ve onu Cennetiyle mükafatlandırsın.”

Mutki’ye bağlı Kavakbaşı Belde Belediye Başkanı Ayetullah Durgun ise merhum Bulut’a Allah’tan rahmet diledi. Mutki halkına yakışan bir organizasyonla mevlidin verildiğini belirten Başkan Durgun, “Rahmetli kaymakamımız Oğuzhan Bulut’un ilçemize ve ilçe halkımıza katkıları büyük olmuştur. Allah'tan kendisine rahmet, ailesine ise sabır diliyorum.” diye konuştu. Hep birlikte okunan duaların ardından, mevlit programına katılan vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu. Verilen mevlit yemeğinin ardından Bulut ailesi taziyeleri kabul etti.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası