Ege Postası
Geri

Nalbantoğlu sokak röportajında: 'Soyer' sorularını yanıtladı, o mesajla paylaştı!

'Sokak Kedisi' kanalının İzmir'de yaptığı röportajların kadrajına CHP İzmir Milletvekili Nalbantoğlu da girdi. Nalbantoğlu Başkan Soyer'in performansının değerlendirildiği röportajı “Vekil olduğuma inandı mı acaba?” mesajıyla paylaştı.
Nalbantoğlu sokak röportajında: 'Soyer' sorularını yanıtladı, o mesajla paylaştı!
Haberler / Yerel Politika
29 Kasım 2023 Çarşamba 14:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 'Sokak Kedisi' isimli sosyal medya hesabı sokak röportajları için İzmir'de sahaya inerken, Gazeteci Ebru Uzun Oruç İzmirlilere mikrofon tutarak Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in performansını sordu.

Sokak Kedisi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde gerçekleştirilen Gazeteci Ebru Uzun Oruç ve CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu karşılaştı.

Oruç'un sorularını yanıtlayan İzmir Milletvekili Nalbantoğlu Tunç Soyer'in performansından çok memnun olduğunu ifade ederken, "Bütçenin imkanları verdiği her ölçüde gerektiği kadar katkı koyuyor. Çok önemli altyapı yatırımları yaptığını biliyorum. Ama bu şehrin ihtiyacı tabi ki bitmez" dedi.

Nalbantoğlu en değerli bulduğu projenin ise Buca Metrosu olduğunu söyledi ve şunları kaydetti:Buca 20-30 ilden daha büyük bir yer. İzmir'de de bir trafik sorunu var ve Buca Metrosu ile çözülecektir.

Nalbantoğlu, Soyer'in belediye başkanlığı dönemine ise 10 puan verdiğini açıkladı.

Öte yandan Nalbantoğlu Sokak röportajını sosyal medya hesabından da yayınladı. İzmir Milletvekili videoyu, "Vekil olduğuma inandı mı acaba :)  Gerçi ne olduğunun önemi yok bu şehirde… Olmamalı zaten. Değerlerinden ödün vermeden Dik durabiliyorsan, sokaklara inip meydanlarına çıkabiliyorsan, dokusuna işlemiş özgürlüğü, çekebiliyorsan içine İzmirlisin... İzmir gibisin… Bu da yeter…" mesajıyla paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası