Ege Postası
Geri

Narkotik polisinden büyük operasyon

İzmir'de polis tarafından yapılan iki ayrı operasyonda 8 bin 940 uyuşturucu hap ele geçirilirken, gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü ü tutuklandı. Ayrıca durdurulan İstanbul plakalı bir araçta da çok miktarda esrar ve bonzai bulundu. Ödemiş'te ise kenevir tarlası bulundu. Binlerce uyuşturucu hap, kilolarca esrar
Narkotik polisinden büyük operasyon
Haberler / 3. Sayfa
7 Haziran 2016 Salı 12:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayraklı ilçesi Onur Mahallesi'nde oturan 34 yaşındaki N.D.'nin Doğu illerinden getirdiği yüklü miktardaki uyuşturucu maddeyi evinde sakladığı, bunları satmaya hazırlandığı bilgisini alan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon yaptı. N.D. ve 32 yaşındaki Ş.D., evlerinde gözaltına alındı.

Narkotik dedektör köpeği ile yapılan aramada evde 5 bin 40 uyuşturucu hap ele geçirildi. Adliyeye sevkedilen şüphelilerden Ş.D., ifadesinin alınması ardından Cumhuriyet Savcılığından serbest bırakıldı, N.D. ise tutuklandı. 

Polis ekipleri, 38 yaşındaki C.B. ile 39 yaşındaki A.Ü.'nün de İstanbul yüklü miktarda uyuşturucu madde getirecekleri bilgisini aldı. Bornova İlçesi'nde, İzmir-İstanbul karayolu üzerinde durdurulan araçta bulunan C.B. ve A.Ü. yakalandı. Aracın bagajında narkotik dedektör köpeği ile yapılan aramada 3 bin 900 uyuşturucu hap ele geçirildi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedilen zanlılardan C.B. ve A.Ü. tutuklandı.

UYUŞTURUCU SATICISI YAKALANDI

Öte yandan, Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği bir başka operasyonda ise durdurulan İstanbul plakalı araçta 7 kilo 250 gram Bonzai ve 2 Kilo 800 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İzmir-Manisa karayolu üzerinde ihbar edilen aracı durdurarak H.A.'yı (33) yakaladı. Araçta narkotik dedektör köpek ile yapılan aramada kapı kısımları içerisine ve motor bölümüne saklanmış 7 kilo 250 gram Bonzai ve 2 Kilo 800 gram Esrar maddesi ele geçirildi. H.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. (DHA)

İzmir'in Ödemiş ilçesinde de düzenlenen operasyonda, 2 bin 771 kök hint keneviri ele geçirildi. Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede zehir tacirlerine geçit vermiyor. Ödemiş’in Emirli Mahallesi Savruk mevkisindeki ormanlık alana bir operasyon düzenleyen ekipler, toplamda 2 bin 771 kök hint keneviri ele geçirdi. Olayla ilgili olarak E.E. ile M.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası