Ege Postası
Geri

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin hastaneye kaldırıldı

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, öğlen saatlerinde beyne pıhtı atması şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Canlı yayında rahatsızlanan Engin’in Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım servisine alındığı öğrenildi. Narlıdere Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise "Müşahede altında tutulan ve tetkikleri devam eden Başkanımız Ali Engin’in hayati tehlikesi bulunmamaktadır.
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin hastaneye kaldırıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Ağustos 2023 Çarşamba 13:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, bugün katıldığı bir televizyon programı sırasında rahatsızlanarak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Başkan Engin’in yüksek tansiyon ve beyin kanaması şüphesiyle tedavi altına alındığı tedbir amaçlı entübe edildiği ve tedavisinin yoğun bakım servisinde devam ettiği bildirildi. 

Pıhtı atmasının Engin'de ne derece hasar bıraktığını öğrenmek için renkli tomografi çekildiği bildirildi.

Öte yandan doktor Engin'in sağlık durumuyla ilgili, "Beyinde bulunan kitleden dolayı nöbet geçirdi. Kitlenin bulunduğu yerden alınıp pataloji birimine ne olduğunu anlamak için gönderilecek. Şu anda MR çekiliyor" açıklamasında bulundu.

"HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMAMAKTADIR"

Narlıdere Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise "Bugün katıldığı bir canlı yayın sırasında rahatsızlanan Belediye Başkanımız Ali Engin, tedbir amaçlı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştır. Müşahede altında tutulan ve tetkikleri devam eden Başkanımız Ali Engin’in hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz." denildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre; Başkan Engin'in beyninde bulunan kitlenin beyne baskı oluşturması sonucunda rahatsızlık geçirdiği, tüm tektiklerinin hastane doktorları tarafından yapıldığı, beyin kanamasının söz konusu olmadığı belirtilirken, kitleden dolayı 7 ila 10 gün gözetim altında tutulacağı ifade edildi. Ayrıca gidişata göre Engin'in ameliyat edilip edilmeyeceğine heyetin kara vereceği aktarıldı.

DUYUNCA HASTANEYE KOŞTULAR

Öte yandan Başkan Engin'in hastaneye kaldırılmasının ardından siyasi partilerin temsilcileri, milletvekilleri ve belediye başkanları hastaneye akın etti. Başkan Engin'in son durumunu öğrenmek ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunmak için CHP'li isimlerin yanı sıra AK Parti, MHP, İYİ Parti ve diğer partilerin de temsilcileri hastanede bulundu.

CHP İzmir Milletvekilleri Deniz Yücel, Ednan Arslan, Murat Bakan, Rahmi Aşkın Türeli, Mahir Polat ve Rıfat Nalbantoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP İzmir eski Milletvekili Atila Sertel, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Murat Aydın, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları, çok sayıda meclis üyesi hastaneye geldi

Başkan Engin'in durumunu öğrenmek için hastaneye gelen siyasilerden CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, "Çok sevdiğimiz bir dostumuz, arkadaşımız ve çok başarılı bir belediye başkanı. Duyunca çok üzüldük ve sağlık durumuyla ilgili bilgi almaya geldik. Aldığımız bilgiye göre sağlık durumunun iyiye gittiğini öğrendik. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacak" açıklamasında bulundu.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe ise, "Başkanın rahatsızlığını duyar duymaz Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımızla hastaneye geldik. Partimizin milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Grup Başkanvekilimiz de buradaydı ve az önce ayrıldılar. Ali Bey benim de çok eski bir dostum, 40 yıla yakın bir dostluğumuz var. Kendisi İzmir'de sevilen bir siyasetçi ve örnek bir insan. Her partiden buraya gelen vardı, bu örnek bir şey. Burada hastanenin başhekimi ve İl Sağlık Müdürümüz bize iyi haberler verdi. Temennimiz Ali Engin'in bir an önce sağlığına kavuşması. Ali Engin gerçekten de İzmir'e yakışan örnek bir arkadaşımız; bütün siyasi partileri bir araya getiren bir değer." sözlerine yer verdi.

CANLI YAYINDA FENALAŞTI

Başkan Engin'in canlı yayında fenalaştığı anlar ise kameralara yansıdı. Engin'in, programda soruları yanıtladığı esnada rahatsızlandığı, konuşamadığı ve su içtiği anlar yer aldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası