Ege Postası
Geri

Narlıdere kışa hazır!

Narlıdere Belediyesi, kış aylarının olumsuz hava şartları öncesinde ilçe genelindeki  parklarda temizlik ve bakım çalışması başlattı. Ağaçlar budandı, ızgaralar temizlendi, bakım çalışmaları yapılarak gerekli önlemler alındı. Başkan Ali Engin “Kışa hazırız” mesajı verdi.
Narlıdere kışa hazır!
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Kasım 2019 Pazartesi 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kış aylarının olumsuz hava şartları öncesinde önlemlerini alan Narlıdere Belediyesi, bir yandan yeşil alan oranını artırmak için projeler üretirken bir yandan da mevcut parklarda geniş çaplı temizlik ve bakım çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklardaki bitkilerin budama işlemlerini hızlandırdı, ızgaralar temizlendi.

HEDEF DAHA TEMİZ NARLIDERE!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Daha temiz, daha güzel bir Narlıdere hedefi ile çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın ailecek zaman geçirdiği parklarımız da bizim için önemli. Kışın olumsuz hava koşulları öncesi, hazırlıklarımızı tamamlıyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası