Ege Postası
Geri

Narlıdere’de 1 Mayıs geleneği

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 1 Mayıs geleneğini bozmadı. Her yıl olduğu gibi 1 Mayıs işçi bayramını Narlıdere Belediyesi Atölyeler ve Garaj Müdürlüğünde İşçiler ile bir araya geldi.
Narlıdere’de 1 Mayıs geleneği
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Mayıs 2013 Çarşamba 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - 1 Mayıs işçi bayramı etkinlikleri çerçevesinde sabah 09.00’da ilk iş olarak Narlıdere Belediyesi Garaj ve Atölyeler Müdürlüğüne giden İşçiler ile bir araya gelen Başkan Batur, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve işçiler ile birlikte Demokrasi Meydanına kadar sloganlar eşliğinde yürüdü.

Narlıdere’de gerçekleştirilen 1 Mayıs kutlamalarına, Belediye İş, Eğitim Sen, Tüm Bel Sen, Kesk temsilcileri, CHP İlçe Başkanı Asker Güneş, Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ulvi Dülger, Belediye ve İl genel Meclis Üyeleri ile Narlıdere’de faaliyet gösteren Dernekler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Narlıdere Belediyesi Atölyeleri ve Garaj Müdürlüğünden Demokrasi Meydanına düzenlenen yürüyüş ve meydanda yapılan konuşmalar ardından Başkan Batur ve işçiler daha sonra İzmir Gündoğdu meydanında yapılan 1 Mayıs kutlamalarına katılmak üzere hareket etti

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası