Ege Postası
Geri

Narlıdere’de yeşil için Belediye, Muhtar, Okul, öğrenci işbirliği

Narlıdere Belediyesi’nin destekleri, Huzur mahallesi muhtarı ve Rasim Önel Anadolu Meslek Lisesi öncülüğü ile düzenlenen ağaç dikim töreni Başkan Baturun katılımıyla gerçekleştirildi.
Narlıdere’de yeşil için Belediye, Muhtar, Okul, öğrenci işbirliği
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Ocak 2014 Salı 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Narlıdere Huzur Mahallesi Muhtarı Mehmet Sert’in öncülüğünde ve Rasim Önel Anadolu Meslek Lisesi Müdürü, yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerinin destek verdiği ağaç dikim kampanyası, Huzur mahallesi serçe sokakta gerçekleştirildi. Yaklaşık 1500m2’lik bir alana kaplayan, iki metrelik 150 fıstık çamı Narlıdere Belediyesi tarafından gerçekleştirilen tören ile dikildi. Törene Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye birim müdürleri CHP Narlıdere kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri,
Huzur Mahallesi Muhtarı Mehmet Sert, Rasim Önel Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Öztekin, Rasim Önel Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

Başkan Batur’a teşekkür

Fidan dikim töreni öncesinde bir konuşma yapan Rasim Önel Anadolu Meslek Lisesi Okul Müdürü Ahmet Öztekin, bu projenin gerçekleşmesinde büyük emekleri olan Huzur Mahalle muhtarı Mehmet Sert’e, projeyi başından sonuna kadar destekleyen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’a ve Rasim Önel Anadolu Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek sözlerine başladı. Öztekin “ Bizim projemiz sadece ağaç dikmek değil. Çevre ve sosyal konularda projelerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Her konuda bizlere olan desteğini esirgemediği için Başkanımız Abdül Batur’a bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Fidan dikim kampanyasını öncüsü Narlıdere Huzur Mahallesi Muhtarı Mehmet Sert, tören sırasında gerçekleştirdiği konuşmasında, yaşadığımız çevreye nasıl yararlı olabiliriz düşüncesi ile harekete geçerek bugün bu alanımızda fidan dikim törenini gerçekleştiriyoruz dedi. Sert “Sayın başkanımız Abdül Batur’a bu alanla ve projemiz ile ilgili 20 gün önce bilgi verdikten hemen sonra çalışmaları başlattı. Bizlere destek oldu. Çok hızlı bir şekilde hayata geçirilen bu proje için kendisine ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlerimiz ile gurur duyuyorum
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur bugün burada gerçekleştireceğimiz projenin mimarı değerli muhtarımız Mehmet Sert’tir. Yaklaşık bir ay önce bu alan ile ilgili düşündüğü projesini bana aktardı. Narlıdere’de en çok önem verdiğimiz, yeşil alan oluşturma odaklı bu proje için bizde hemen harekete geçtik. Yaklaşık 1500m2’lik bir alanı kaplayacak olan 150 adet fıstık çamı sadece bir başlangıç. Bugün biz burada Rasim Önel Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerimiz ile birlikte fidanlarımız dikeceğiz. İkisi de bizler için çok önemli. Gençlerimiz şu anda bu alana dikeceğimiz fidanlar gibi geleceğe yaptığımız güvenli yatırımlar. Bu alanda yükselecek olan ağaçlar bizi ve çevremizi koruyacak ve güzelleştirecek. Gençlere olan güvenimiz tam. Onlar içlerinde bulunan mücadele gücü ve başarısını tüm Türkiye’ye ispat ettiler. Ben gençlerimiz ile gurur duyuyor ve çevreyi, yeşili ve geleceklerini ilgilendiren konulardaki hassasiyetleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ağaç sadece su değil, emek ve ilgide ister

Konuşmaların ardından Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, konuklar ve öğrencilerin katılımı 150 adet fıstık Çam’ının dikimine geçildi. Eline küreği alarak fidan dikiminde gençlere yardımcı olan Batur aynı zamanda dikilen fidanların daha sonraki zamanlarda gençler tarafından kontrol edilmesini istedi. Ağaç sadece su değil emek ve ilgide ister diyen Batur “bu alan artık sizin. Biz gerekli bakımları gerçekleştireceğiz fakat sizler bu alanlara sahip çıkacaksınız” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası