Ege Postası
Geri

Nasır'dan birlik çağrısı: “Ben değil, biz olalım”

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, İzmir’de ben yaptım oldu algısını yıkarak, “İzmir’de tüm aktörler ile birlikte çalışacağız. Ben değil, biz olalım ve İzmir’i hak ettiği noktaya taşıyalım” dedi.
Nasır'dan birlik çağrısı: “Ben değil, biz olalım”
Haberler / Seçim
23 Mayıs 2015 Cumartesi 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Gittiği her yerde esnaf temsilcisi olarak gösterilen Necip Nasır, ‘ben yaptım oldu’ anlayışının İzmir’e zarar verdiğini söyledi. İzmir’in geçmişten gelen kültüründe istişare ve çözüm odaklı çalışma olduğunu belirten Necip Nasır, son dönemlerde bu değerlerin önemini yitirdiğini aktardı. İzmir’in yapısı itibariyle çatışmadan uzak durduğunu dile getiren Necip Nasır, “Çatışma İzmir için olumsuzluk çağrıştıran bir kavram. İzmir Türkiye’nin Batı’ya açılan kapısı ve bir arada olan bir yapısı var. Bu yüzden İzmir için alınacak bir kararda da tüm aktörlerin aynı masa etrafında toplanabilmesi gerekiyor. Söz konusu İzmir olunca siyasi kaygılar bir kenara atılmalı ve İzmir’in gelişmesi için kararlar alınmalıdır. Yeni Türkiye ile birlikte ‘Yeni İzmir’ diyelim ve ‘ben değil biz olalım’” diye konuştu.



İzmir ile ilgili bir sorunda meselenin tüm paydaşları ile bilgi alışverişinde bulunacaklarını ifade eden Necip Nasır, bu anlayış ile de sorunlara biran önce çözüm bulacaklarını söyledi. Kentin ekonomisinin büyümesi, istihdamın artması ve insanların eve ekmek götürebilmesi için çalışmalarda herkesin yer alması gerektiğine dikkat çeken Necip Nasır, “İzmir’in öncelikli sorunları bunlarsa önce bunların çözümü için İzmir’in geçmişten gelen istişare kültürünü gün yüzüne çıkarmamız gerekiyor. İzmir’i eskiden olduğu gibi Anadolu’nun ayak alışkanlığı haline getirmeliyiz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası