Ege Postası
Geri

Nilüferli aileler ‘Veli Şenliği’nde buluştu

Bursa Nilüfer Bademli Koleji anasınıfı ve ilkokul öğrenci verileri, düzenlenen ‘Geleneksel Veli Şenliği’nde eğlenceli saatler yaşadı.     Sporla, sağlıkla ve eğlenceyle, velilerin çocuklarıyla birlikte keyifli ve eğlenceli...
Nilüferli aileler ‘Veli Şenliği’nde buluştu
Haberler / Güncel
5 Mayıs 2013 Pazar 14:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Nilüfer Bademli Koleji anasınıfı ve ilkokul öğrenci verileri, düzenlenen ‘Geleneksel Veli Şenliği’nde eğlenceli saatler yaşadı.

    Sporla, sağlıkla ve eğlenceyle, velilerin çocuklarıyla birlikte keyifli ve eğlenceli bir pazar günü geçirmeleri amacıyla düzenlenen şenliğe katılım çok yoğun oldu. Çocukların kendi aralarındaki yarışmaların yanı sıra annelerin çocuklarına gözleri kapalı yoğurt yedirmeye çalışmaları renkli görüntülere sahne oldu. Anne babaların çocuklarına mandal asmaları için var güçleriyle koşturmaları ve sınıflar arası çocuklar, babalar ve annelerin halat çekme yarışmaları sırasında büyük çekişme yaşandı.

    Okul Müdürü Hakan Eroğlu, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Okullar Hayat Bulsun’ projesi kapsamında velilerin yoğun iş ortamı içinden bir nebze olsun sıyrılıp aileleriyle kaliteli zaman geçirmeleri için böyle bir etniklik düzenlediklerini söyledi. Eroğlu, “Bu çalışmaları çeşitlendirip zamana yayarak aileleri daha fazla okula çekmemiz gerektiğine inanıyorum. Şenlikler sonrasında mangal partisi düzenleyerek aileleri daha da mutlu ettik. Bu çalışmaların devamı gelecek.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası