Ege Postası
Geri

Nisan ayı sonunda Ege'de kar şaşkınlığı

DENİZLİ'nin yüksek kesimlerine 23 Nisan sabahı, kar yağışı başladı. Hava sıcaklığı 2 dereceye kadar düşerken, Serinhisar İlçesi'nde evlerin çatıları karla kaplanmaya başladı.
Nisan ayı sonunda Ege'de kar şaşkınlığı
Haberler / Genel
23 Nisan 2015 Perşembe 14:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kentte bugün sabah hava sıcaklığı yüksek kesimlerde sıfır dereceye kadar düştü. Kar yağışı, Serinhisar ve Çameli ilçelerinde aralıklı olarak hafif şekilde sürdü. Denizli-Antalya Karayolu Serinhisar İlçesi çevresinde ise etkili oldu. Evlerin çatıları karla kaplanmaya başladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çameli İlçesi'nde Atatürk anıtına çelenk konulurken, hafif şekilde kar yağdı. Kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkili oldu. Honaz Dağı'nın zirvesi ve etekleri karla kaplandı.

Spil Dağı'na kar yağdı
 
MANİSA'daki Spil Dağı'na hava sıcaklıklarındaki düşüş sonrası kar yağmaya başladı.

Baharın gelmesine rağmen kış havası sürüyor. Meteoroloji yetkilileri, yüksek bölgelerdeki yerleşim yerlerinde üç gece için don uyarısı verdi. Dün gece Spil Dağı'na ise kar düştü. Spil'in zirvesi beyaza büründü. Kentte gece ısısının mevsim normallerinin altında süreceğini, hafta sonundan itibaren ısınacağını belirtti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası