Ege Postası
Geri

O cinayetin şüphelisi tutuklandı

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, bıçaklandıktan sonra otomobille hastane bahçesine atılan 40 yaşındaki Hakan Ceyhan yaşamını yitirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 1'i, tutuklandı.
O cinayetin şüphelisi tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
19 Ağustos 2017 Cumartesi 11:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, geçen Perşembe günü gece saatlerinde Şahin Tepesi Mevkii'nde meydana geldi. Hakan Ceyhan ile B.S. C.K. ve S.N. arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Hakan Ceyhan bıçaklandı. Şüpheliler, ağır yaralanan Ceyhan'ı 39 DE 878 plakalı bir otomobille götürdükleri Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin bahçesine atıp kaçtı. Hemen aynı hastanede tedaviye alınan Hakan Ceyhan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, görgü tanıklarının ifadesi ve güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak 3 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden B.S. tutuklandı, C.K. adli kontrol şartıyla olmak üzere 2 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Otomobilden hastane bahçesine atılan adam kurtarılamadı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası