Ege Postası
Geri

O ilçe başkanı da adaylık yolunda

Yoğun talep üzerine Tire belediye başkan aday adayı olma kararı alan, Perşembe günü de istifasını vereceğini açıklayan CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, takdirin genel merkez ve il başkanlığına ait olduğunu ancak aday gösterilmesi durumunda yüzde yüz başarı kazanacağına inandığını söyledi. Perşembe günü istifasını verecek
O ilçe başkanı da adaylık yolunda
Haberler / Yerel Politika
9 Ekim 2018 Salı 14:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, ilçesinde belediye başkan aday adaylığı için istifa kararı aldı. İstifasını Perşembe günü vermesi beklenen Şenoyar, aday adayı olduğunu açıkladı.

Aday adayı olmak gibi bir niyetinin olmadığını ancak örgüt ve ilçe sakinlerinin yoğun isteğiyle karar verdiğini kaydeden Hakan Şenoyar, aday gösterilmesi durumunda yüzde yüz başarılı olacağına inandığını söyledi.

TAKDİR GENEL MERKEZ VE İL BAŞKANLIĞIMIZIN

CHP Tire İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan ve Perşembe günü de istifasını vereceğini kaydeden Hakan Şenoyar, “Aday olmak gibi bir niyetim yoktu benim ancak toplumdan ve örgütten gelen baskı sonucu karar verdim. Uzun yıllar köylerde iyi ilişkilerim vardı, herkesin sorunlarıyla ilgilendim. Yoğun baskı oluştu üzerimde. Aday adayı olma kararı aldım. İki gün önce karar verdim. İki bin 500 kişi açıklamama katıldı. Tire tarihinde ilk kez bu kadar kalabalık oldu. Halktan da talep oldu. 65 bin kişilik nüfusumuz var. güzel şeyler olacağına inanıyoruz. Halkımız da destekçimiz. Takdir genel merkezin ve il başkanlığının. Aday gösterilirsem kazanacağıma yüzde yüz inanıyorum. Kongrelerde nasıl başarılı olduysam bu durumda da başarılı olacağım. Daha geçen gün yüz kadına parti rozeti taktık. Tire’dir CHP’dir CHP kalacak” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası