Ege Postası
Geri

O ilçede kongre tamam

Kurultay heyecanı yaşanan CHP’nin İzmir örgütünde de, bugün olağanüstü kongre heyecanı yaşandı. Yönetimi bir süre önce istifa eden Karaburun CHP İlçe Teşkilatı’nda bugün delegeler yeni yönetimi belirlemek için sandığa gitti, tek aday olan Ali Argon Kuleli, oy birliğiyle başkan seçildi.
O ilçede kongre tamam
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Eylül 2014 Çarşamba 09:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI / HABER SERVİSİ –CHP Karaburun İlçe Başkanı Sezin Taylan ve ekibinin istifasıyla boşalan ilçe yönetimi, bugün gerçekleşen kongreyle yeniden belirlendi, tek aday olan Ali Argon Kuleli, oy kullanan tüm delegelerin oyunu alarak, yeni ilçe başkanı seçildi. 

Taylan ve yönetiminin istifa etmesi nedeniyle kayyum heyeti atanmıştı. Kayyum heyeti de Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle olağanüstü kongreyi 10 Ağustos sonrasına bırakmıştı. Olağanüstü kongre bugün Karaburun Düğün Salonu’nda yapıldı. Eski ilçe başkanlarından Ali Argon Kuleli, seçime tek aday olarak girdi. Kongrede divan başkanlığını, CHP İl Başkan Yardımcısı Barış Erel üstlendi.
Erel konuşmasında, öncelikle yerel seçimlerde yüzde 51, Köşk seçiminde yüzde 68 oy alan Karaburun teşkilatına teşekkür etti. Önümüzde kurultay süreci olduğunu hatırlatan Erel, CHP'nin bu süreçten güçlenerek ve büyüyerek çıkacağını, tüm örgütün beklentisinin parti üst yönetimi belirlenirken, örgütteki emeğe, liyakata, başarıya, çalışkanlığa önem verilmesini, tüzük değişikliğiyle ilgili yapılan çalışmaların da ön seçimin vazgeçilmez olmasını, partinin kırmızı çizgisinin ön seçim olmasını diledi. 



Daha sonra seçimlere geçildi. Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve bazı il yöneticileri Nazan Çetin ve Ayşe Eğrifidan'ın da izlediği kongrede 53 delegeden oy kullanan 33'ünün tamamını alan Kuleli ve ekibi göreve seçildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası