Ege Postası
Geri

O isimler listelerden silindi!

Kendileri ya da yakınlarının adı FETÖ ile ilişkelenmiş kişilerin delege yazılmaması uyarısına dair genelge delinerek listelere konulan kişilerin delegeliği, tepkiler üzerine düşürüldü. AK Parti Buca'da tepkiler üzerine flaş gelişme
O isimler listelerden silindi!
Haberler / Yerel Politika
3 Ağustos 2017 Perşembe 10:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Genel Merkezi'nden delege seçimleri yapılırken, kendi ya da yakınlarından birinin adı herhangi bir şekilde FETÖ’yle ilişkilendirilmiş kişilerin delege yazılmaması uyarısının yer aldığı genelgeye karşın, İzmir’de listelere FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan kişilerin yazılmasıyla başlayan tartışmada flaş bir gelişme yaşandı. Egepostası'nın gündeme taşıdığı gelişmeler üzerine o isimlerin delegeliği düşürüldü. 

TEPKİLER ÜZERİNE DELEGELİKLERİ DÜŞÜRÜLDÜ

Buca’da FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ekrem Selimler, Balkan Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda ilçe yöneticisi Hayriz Çiftçi'nin, Buca Çamlıkule Mahallesi'nden delege yazıldıkları ortaya çıkmış ve AK Parti Buca’da büyük bir tepki almıştı. Genelgenin delindiğine ilişkin haberin Egepostası'nda da yer almasının ardından, teşkilatta tepkiler büyüdü. Bunun üzerine Ekrem Selimler ve Hayriz Çiftçi'nin delegeliklerinin düşürüldüğü ortaya çıktı. Delegelikleri düşürülen Ekrem Selimler ve Hayriz Çiftçi'nin üyeliklerinin ise devam ettiği öğrenildi.

FETÖ OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINMIŞLARDI!  

Buca’da yapılan FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 12 kişinin içinde Ekrem Selimler ve Hayriz Çiftçi FETÖ şüphelisi olarak gözaltına alınmış ve ardından serbest bırakılmışlardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası