Ege Postası
Geri

O katliam Obama'yı ağlattı

ABD Başkanı Barack Obama, Connecticut'taki okula silahlı saldırıyla ilgili, "Bugün kalplerimiz kırık" derken ağladı ve bu saldırıların önlenmesi için siyasete bakılmazsızın gerekli adımların atılması gerektiğini söyledi.
O katliam Obama'yı ağlattı
Haberler / Güncel
15 Aralık 2012 Cumartesi 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA- Saldırıyla ilgili Beyaz Saray'da gazetecilerin karşısına çıkan Obama, hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyerek ABD'nin son yıllarda bu tür trajedileri çok fazla yaşadığını söyledi. Obama, bu son trajedinin kurbanlarının ise çoğunlukla çocuklar olduğunu söylerken, gözyaşlarını tutamadı ve kısa bir süre konuşmasını sürdüremedi.

Ardından konuşmasına devam eden Obama'nın gözlerinin dolduğu ve zaman zaman gözyaşlarını sildiği görüldü.

"Bugün kalplerimiz kırık" diyen Obama, ABD'nin bu tür trajedilerle çok uzun süredir karşı karşıya olduğunu hatırlatarak, bu trajedilerin son bulması için siyasete bakılmaksızın artık anlamlı adımların atılması gerektiğini kaydetti.

Obama, "Bu gece Michelle, ben ve tüm Amerikalılar, çocuklarımıza daha sıkı sarılıp, onları ne kadar sevdiğimizi söyleyeceğiz ama Connecticut'taki kurbanların aileleri bunu yapamayacak ve onların hepimize ihtiyacı var" diye konuştu. (CNNTürk)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası