Ege Postası
Geri

O maaşlar AK Partili vekili isyan ettirdi!

AK Parti ekonomi yönetiminin emekliye reva gördüğü maaş, AK Partili vekilleri de isyan ettirdi. Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, "Emekli aylıklarının yeterli olduğunu söylersem vicdandan yoksun bir insanım demektir" dedi.
O maaşlar AK Partili vekili isyan ettirdi!
Haberler / Politika
28 Temmuz 2024 Pazar 16:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, en düşük emekli maaşının 12.500 liraya çıkarılmasına yönelik ağır eleştirilerde bulundu. Yeğin, emekli aylıklarının yeterli olmadığını vurgulayarak, "Eğer emekli aylıklarının yeterli olduğunu söylersem vicdandan yoksun bir insanım demektir. En düşük emekli aylığı için de diğer aylıklar için de vatandaşın ihtiyaçlarını karşılar dememiz mümkün değil, elbette az buluyoruz," dedi.

Meclis Araştırma önergesi üzerinde konuşan Orhan Yeğin, AKP’nin iktidara geldiği 2002 yılında Türkiye'de 5.5-6 milyon emeklinin olduğunu, bugün ise bu rakamın 16 milyona ulaştığını belirtti. Yeğin, emeklilerin yaşam standartlarının iyileştirilmesi gerektiğine dikkat çekti.(HALK)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası