Ege Postası
Geri

O nokta hariç kentte hayat normal

İzmir'de, haftanın ilk günü olan Pazartesi sabahı saat 04.00'de başlayan, 07.00'den itibaren şiddetlenerek sağanağa dönen yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Öğlenden sonra etkisini yitirip akşam duran yağmurun ardından Ankara yolu, Altınyol, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Yeşildere yolu ve Talatpaşa Bulvarı'nda biriken sular çekildi. Ayrıca sular altında kalan Yenişehir İtfaiye Daire Başkanlığı'ndaki suların da tahliye edildiği görüldü.
O nokta hariç kentte hayat normal
Haberler / İzmir
26 Kasım 2013 Salı 10:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yükselen sular nedeniyle kapatılan Tepecik köprü altı ve Şehitler Caddesi'nde, saatler gece yarısını göstermesine rağmen çılaşmalar bitmedi. Tepecik köprü altındaki suların bir kısmı tahliye edilirken, içeride kalan 3 otomobil dikkati çekti. Köprü altındaki çalışmaların sabah saatlerine değin süreceği bildirildi. Şuan için Tepecik Köprü altı dışında herhangi bir noktada olumsuzluğun yaşanmadığı bildirildi. (DHA)



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası