Ege Postası
Geri

O şimdi Dersimli

CHP Tire üyesi olduğu ortaya çıkan ve İzmir’den milletvekili adayı gösterileceği iddia edilen Gürsel Erol, parti üyeliğini ve ikametgahını Dersim’e aldırdığını, sosyal medya aracılığıyla duyurdu
O şimdi Dersimli
Haberler / Politika
22 Aralık 2014 Pazartesi 13:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na en yakın isimlerinden olan, ‘partinin kara kutusu’ olarak nitelenen Gürsel Erol’un CHP Tire’ye üye olduğu ve İzmir’den milletvekili adayı gösterileceği iddiası uzun süre İzmir gündemini meşgul ederken, Erol’dan yeni bir hamle geldi. Milletvekili aday adayı Erol, parti üyeliğini ve ikametgahını, Dersim’e aldırdı.

''Erol İzmir iddisı ile  ilgili konuştu''OKUMAK İCİN TIKLAYIN'
 
İzmir’de dillendirilen iddialara bir süre önce Egepostası aracılığıyla yanıt veren Erol,“ Tire’de ev almıştım. İkametgahım ordaydı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Tire'de oy kullandım.Üyeliğim de otomatikman oraya kaydırılmış. İzmir’den milletvekilliği adaylığım söz konusu değil. Üyeliğimi Tunceli’ye aldıracağım. Tunceli’de seçim bürolarım bile hazır. Afişlerim hazır. Kendime ait sitemde Tunceli'ye yönelik çalışmalarımın görselleri mevcut. İzmir’e yönelik bir talebim, beklentim ve girişimim yok” demişti.
Kendine ait www.gurselerol.com.tr internet sitesinden "Hizmet için varız, Dersim'in geleceğine adayız" diyerek Tunceli'den Milletvekili  aday adayı olduğunu açıklayan Gürsel Erol, bugün de Facebook’tan “Parti üyeliğimi ve ikamet adresimi bugün itibariyle Dersim’e aldırmış bulunuyorum” açıklaması yaptı.
 



 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası