Ege Postası
Geri

ORSAM, Irak yerel seçimlerini mercek altına aldı

Ortadoğu Stratejik Araştırmaları Merkezi (ORSAM), Irak’ta 20 Nisan gün yapılacak yerel seçimlerin öncesi ve sonrasına ilişkin ayrıntılı bir çalışma başlattı. ORSAM’ın internet sitesinde, Irak’ta önümüzdeki Cumartesi günü gerçekleştirilecek...
ORSAM, Irak yerel seçimlerini mercek altına aldı
Haberler / Güncel
17 Nisan 2013 Çarşamba 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ortadoğu Stratejik Araştırmaları Merkezi (ORSAM), Irak’ta 20 Nisan gün yapılacak yerel seçimlerin öncesi ve sonrasına ilişkin ayrıntılı bir çalışma başlattı.

ORSAM’ın internet sitesinde, Irak’ta önümüzdeki Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimlere dair temel bilgi ve belgelere, seçimlerin yapılacağı illere göre yerel seçim ittifakları, aday listeleri il meclisi sandalye sayıları ve siyasi partiler hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

Dosya sayfalarında ayrıca; seçim öncesi ve sonrasında haber, değerlendirme analizler, röportajlar da yer alıyor. Türk ve yabancı basın mensupları ile diğer ilgili kişiler, ORSAM’ın (http://orsam.org.tr/tr/Secimler/Secim.aspx'ID=5 ) linki üzerinden Irak seçimlerine ilişkin sürekli güncellenen bilgilerden faydalanabilecek.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası