Ege Postası
Geri

Ocakçı Holding çalışanları sitem etti: Maaşlı çalışan personeller mağdur!

İzmir’in Çiğli ilçesinde ponzi sisteminde olduğu gibi yüksek getiri vaadiyle para topladığı iddia edilen Ocakçı Holding personelleri yaptıkları yazaılı açıklamada mağdur edildiklerini vurguladı. Yapılan yazılı açıklamada, “Arkasından nelerin ve kimlerin çıkacağını bilmediğimiz bu olayın 31 Ocak 2024 tarihinde fark edilmesinden ve gözlerdeki sis perdesinin kalkmasından sonra, hukuki yollara ve yargıya zaman kaybetmeden ilk başvuranlar holdingte iş akdiyle maaşlı çalışan mağdur personeller olmuştur” ifadeleri kullanıldı.
Ocakçı Holding çalışanları sitem etti: Maaşlı çalışan personeller mağdur!
Haberler / 3. Sayfa
6 Şubat 2024 Salı 17:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Sedat Ocakçı'nın sahibi olduğu Ocakçı Holding'e ait 2 milyar 500 milyon liralık soğuk cüzdanla kaçtığı iddia edilen siber güvenlik uzmanı Salih Han'ın peşine yüzlerce polis düştü.

Öte yandan mağdurlara sosyal medyadan borcunu ödeyeceği vaadinde bulunan Sedat Ocakçı'nın, son mesajının ardından ortadan kaybolduğu ileri sürüldü. 

Ocakçı Holding personelleri konuya ilişkin yazılı bir açıklamada mağdur edildiklerini vurgulayarak, “Arkasından nelerin ve kimlerin çıkacağını bilmediğimiz bu olayın 31 Ocak 2024 tarihinde fark edilmesinden ve gözlerdeki sis perdesinin kalkmasından sonra, hukuki yollara ve yargıya zaman kaybetmeden ilk başvuranlar holdingte iş akdiyle maaşlı çalışan mağdur personeller olmuştur. Personeller tarafından ulaşılabilinen tüm bilgiler ve bilinenler adli mercilere anlatılmış anlatılmaya da devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.

İşte personeller tarafından yapılan yazılı açıklama;

 “Ocakçı Holding A.Ş. çalışanları olarak sosyal medya başta olmak üzere tüm yazılıve görsel medyada holdinge ve holdingin kurucusu aynı zamanda sahibi olarak başında bulunan Sedat Ocakçı'ya ilişkin haberler, diğer tüm mağdurlar gibi büyük bir üzüntü, hepimizi ailelerimizle birlikte mağdur eden Sedat Ocakçı’ya güven duyulmasının verdiği derin hayal kırıklığı ve diğer tüm mağdurlar gibi kandırılmış olmanın verdiği kızgınlıkla takip edilmektedir.

“SİS PERDESİ KALKTIKTAN SONRA”

 Arkasından nelerin ve kimlerin çıkacağını bilmediğimiz bu olayın 31 Ocak 2024 tarihinde fark edilmesinden ve gözlerdeki sis perdesinin kalkmasından sonra, hukuki yollara ve yargıya zaman kaybetmeden ilk başvuranlar holdingte iş akdiyle maaşlı çalışan mağdur personeller olmuştur. Personeller tarafından ulaşılabilinen tüm bilgiler ve bilinenler adli mercilere anlatılmış anlatılmaya da devam etmektedir.

“LİNÇ KÜLTÜRÜ”

Holding çatısı altında otomotivden savunmaya, teknolojiden bilgisayar yazılımına ve hatta bilgisayar oyunu geliştirmeden güzellik merkezine kadar pek çok farklı departmanda çalışan ve üreten personeller de en az holding dişindaki mağdur vatandaşlar kadar mağdur olup, onların acı ve üzüntüsünü en çok paylaşanlardır. Ancak holding personelleri dışındaki mağdur vatandaşların çeşitli sosyal medya hesapları üzerinden holding personellerini bu işin bir parçasıymış gibi göstermeleri, personellerin ev adresi, aile ve yakın akraba bilgileri gibi her türlü irtibat bilgisine kadar paylaşarak linç kültürüne hizmet etmeleri üzüntümüzü arttırdığı kadar masumiyet karinesine zarar vermekte, süreci hukuk dışına çıkarmakta ve ayrı suçların işlenmesine sebep olmaktadır.

“ASILSIZ İTHAMLAR”

Yapılan bu girişimler bilerek ya da bilmeyerek linç kültürünü desteklemekte, daha sonra ortaya çıkabilecek istenmeyen çok daha büyük mağduriyetlere sebebiyet vermenin yolunu açmaktadır. Konu ile ilgili olarak adli mercilere gerekli suç duyuruları yapılarak yasal süreç başlatılmıştır. Hakkımızda daha sonradan ortaya atılacak tüm asılsız ithamlara karşı da yasal yollara başvuru hakkımız saklı tutulmaktadır.

 Bizler holding çalışanları olarak sürecin hukuk çerçevesinde yürütülmesini, holding içinden dahi olsa bu şekilde bir mağduriyete sebep olan her kim varsa yüce Türk adaleti tarafından hesabının sorularak en ağır biçimde cezalandırılmalarını, yaşanan mağduriyetlerin bir an önce giderilmesini ve konu ile alakası ya da bilgisi olan herkesin sahip olduğu bu bilgileri paylaşmak üzere adli makamlara başvurmalarını arzu ve temenni etmekteyiz.

Son olarak tekrar belirtmek isteriz ki, bizler; holding çalışanı olarak canımızla, ailelerimizle, maddi ve manevi tüm varlıklarımızla tehlike altında olmakla birlikte paramızı, işimizi, prestijimizi de kaybetmiş bulunmaktayız. Bu nedenle bizler; Ocakçı Holding A.Ş personelleri olarak ağır bir mağduriyet altında olup, en az diğer mağdurlar kadar mağduriyet yaşamaktayız. Yüce Türk adaletine olan güvenimiz sonsuz ve tamdır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası