Ege Postası
Geri

Ödemiş Belediyesi'ne vidanjör

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla atıksu artıma tesislerinden, temiz hava merkezlerine kadar 507 milyon bütçeli 458 eserin açılışını gerçekleştirdi. Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen programda Ödemiş Belediyesine vidanjör hibe edildi.
Ödemiş Belediyesi'ne vidanjör
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Haziran 2016 Salı 09:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ev sahipliğinde yapılan programa Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı,  Erol Kaya, Mustafa Ataş ve davetliler katıldı.

Törende bazı belediyelere hibe araç dağıtımı yapılırken, Ödemiş Belediyesine bir vidanjör verildi.  Törene katılan Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve bölge milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Yeni aracımız Ödemişlilere hayırlı olsun. 2016 model 243 beygir gücünde, 13.775 LT kapasiteli vidanjör belediyemizin ilgili biriminde hizmet vermeye başlayacak dedi. 

ÇOCUKLARLA ÇÖP TOPLADI

Öte yandan Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında çevre kirliliğine dikkat çekmek, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak adına farkındalık oluşturmak isteyen çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla Ahrandı piknik alanında çevre temizliğine katılan Başkan Mahmut Badem,“Yaşanılabilir bir dünya, temiz ve sağlıklı bir çevreyle mümkündür” dedi.

Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla Zafer İlkokulu, Özel Oluşum Ortaokulu ve Anadolu Lisesi, Ödemiş Anaokulu ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile çevre temizliği yapıldı. Ahrandı piknik alanında yapılan etkinliğe Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Zafer İlköğretim Okulu Müdürü Sami Keskin,  Özel Oluşum Anadolu Lisesi Müdürü İrfan Tuzcu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çocuklarla birlikte çevre temizliği yapan Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; Çocuklarımıza temiz bir çevre, yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışıyoruz. Burası piknik alanı, vatandaşlarımızın aileleriyle ya da arkadaşlarıyla buraya geliyorlar. Fakat giderken tüm çöplerini bırakıp da gidiyorlar. Böylece piknik alanlarımız kirleniyor. Sizler bu davranışınızla onlara mesaj veriyorsunuz. Aslında doğanın bu şekilde kirlenmesinden öte kullandığımız enerjiyle yaşanan kirlilik yarınlarımızı tehdit ettiğini düşünüyorum. Hepinizi bu örnek davranışınızdan dolayı kutluyorum” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası