Ege Postası
Geri

Ödemiş Belediyesi’nde Bayramlaşma

Ödemiş Belediyesi’nde bayramlaşma töreni Kurban Bayramı’nın ikinci günü yapıldı. Başkanlık makamında yapılan törende Belediye Başkan Vekili Selahattin Kundak, bayramlaşma törenine katılan meclis üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarla biraraya geldi.
Ödemiş Belediyesi’nde Bayramlaşma
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Eylül 2015 Cumartesi 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Belediye Başkan vekili Selahattin Kundak; “Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, kardeşçe kucaklaşıldığı, birlik ve beraberliğimizin yoğun olarak yaşandığı günlerdir. Ödemiş Belediyesi olarak örf ve adetlerimizin yaşatılmasına önem veriyoruz. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da vatandaşlarımızla biraraya geldik. Bayramlaşma töreninde bizlerle birlikte olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim. Nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle, tüm islam aleminin ve Ödemişli hemşehrilerimin bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası