Ege Postası
Geri

Ödemiş Park bahçe süs bitkileri Erzurum'u süsleyecek

Erzurum Büyükşehir Belediyesi çevre düzenlemelerinde kullanmak üzere Ödemiş’in park bahçe ve süs bitkilerini tercih etti.
Ödemiş Park bahçe süs bitkileri Erzurum'u süsleyecek
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Mart 2016 Pazar 15:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi İştirak Şirketi Genel Müdürü Baran Zahit Türk, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i ziyaret ederek, Ödemişli üreticilere destekte bulundu.
 
Ödemiş ekonomisine büyük katkı sağlayan süs bitkileri ve fidancılık sektörü, Türkiye’de önemli bir konumdadır. Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem bölge üreticisine destek olmak amacıyla bulunduğu her platformda ürünlerin tanıtımını yaparak, belediyelerin park-bahçe ve süs bitkileri ihtiyaçlarını Ödemiş’li üreticilerden sağlaması konusunda girişimlerde bulunmaktadır. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile yapılan görüşmeler sonucunda Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde kullanılmak üzere  ÇETAŞ A.Ş’ne Ödemiş’ten bitki alımı yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası