Ege Postası
Geri

Ödemiş'e gelen gençler huzurevinde

İzmir'in Ödemiş İlçesi'ne Damla Projesi kapsamında gelen 20 genç, huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla vakit geçirdi.
Ödemiş'e gelen gençler huzurevinde
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ekim 2017 Perşembe 10:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü'nce 2014 yılından bu yana yürütülen Damla Projesi kapsamında Ödemiş'e gelen gençler Ödemiş Belediyesi bünyesindeki Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi'ni ziyaret etti. Biri Cezayirli olmak üzere, Türkiye'nin farklı illerinden gelen toplam 20 gencin bulunduğu gruba Gençlik Merkezleri İzmir İl Koordinatörü Ahmet Gülcan, İzmir Gençlik Lideri Gülşen Çoban, Ödemiş Gençlik Spor Müdürü Cafer Cebeci ve Ödemiş Gençlik Merkezi Lideri Nigar Dede eşlik etti.

Grup huzurevi sakinleriyle sohbet etti. Huzurevi sakinleri tarafından çalınan saz ve kemana gençler eşlik etti. Hep birlikte şarkı ve türküler seslendirilerek dans edildi.

Proje kapsamında ülke genelinde gönüllü genç sayısını arttırarak yardımlaşma, dayanışma ve farkındalık duyguları gelişmiş bir toplum yapısının oluşmasına katkı sağlanması amaçlanıyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası