Ege Postası
Geri

Ödemiş'in 'yaşam sevinci' gönüllüleri iş başında

Ödemiş'te birçok ihtiyaç sahibinin ev eşyasından beyaz eşyaya, giyimden ayakkabıya kadar gereksinimlerini karşılayan Gönüllü Yaşam Sevinci Birimi, mevsim geçiş döneminde kıyafetlerin ayıklanmasını, ihtiyaç fazlalarının merkeze getirilmesini bekliyor.
Ödemiş'in 'yaşam sevinci' gönüllüleri iş başında
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Nisan 2017 Çarşamba 14:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gönüllü Yaşam Sevinci Birimi, kurulduğu günden bu yana kentteki ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor. Hayırsever vatandaşların katkılarıyla merkezde toplanan beyaz eşya, mobilya, giyim ya da diğer malzemeler görevliler aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine veriliyor.

Mevsim geçiş dönemi yaşadığımız bu günlerde  kışlık kıyafetlerle yazlık kıyafetler yer değiştiriyor.  Bu değişimi yapılırken fazla olan kıyafetlerin ayıklanarak Gönüllü Yaşam Sevinci Birimi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için çağrı yapan birim sorumluları, "Yardımlarınızı Ödemiş Belediyesi hizmet birimine ya da 0 232 544 20 30 numaralı telefondan görevlilere bildirebilirsiniz. Unutmayın, sizin için fazla olan başkası için ihtiyaç olabilir" diyor. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası