Ege Postası
Geri

Ödemiş'te 15 Temmuz sergisi

İzmir'in Ödemiş Belediyesi, darbe girişiminde yaşanan olayları ve halkın protestolarının yer aldığı bir fotoğrafları kurumun hizmet binasında sergilemeye başladı.
Ödemiş'te 15 Temmuz sergisi
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Aralık 2016 Çarşamba 15:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş Belediyesi, darbe girişiminde yaşananların unutulmaması, vatandaşlara ve çocuklara doğru aktarılması amacıyla ülke genelinde o gece yaşananların yer aldığı fotoğraflardan oluşan bir sergi açtı. Ödemiş Belediyesi Hizmet Binasının duvarları ve odalarına konulan fotoğraflar ilgi topladı.

Ödemiş Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletimiz 15 Temmuz'da eşi benzeri görülmemiş bir hain saldırıya maruz kalmıştır. Ülkemize hiçbir zaman yabancı güçler hükmedemez. Türk milleti gerekirse canını vermekten hiçbir zaman kaçınmaz. Bunun en güzel örneğini 15 Temmuz'da yeniden gördük. 15 Temmuz'da yaşananların unutulmaması amacıyla aziz Türk milletinin o gece vermiş olduğu mücadeleyi fotoğraflarla hizmet binamızda sergilemek istedik. Belediye gelen vatandaşlarımıza, misafirlerimize ülkemizin bölünmez bütünlüğünü fotoğrafla bir kez daha göstermek istedik" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası