Ege Postası
Geri

Ödemiş'te kar yağışı sonrası ekipler tuzlama çalışması yaptı

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, yurdun batı kesimlerini yeniden etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava sonrası ekipler alarma geçerken, kar yağışından nasibini alan Bozdağ’da yolların açık tutulması için çalışma başlatıldı. Ödemiş Belediyesi, etkili olan kar yağışı sonrası cadde, sokaklar ve bağlantı yollarını açık tutmak amacıyla tuzlama çalışması yaptı.
Ödemiş'te kar yağışı sonrası ekipler tuzlama çalışması yaptı
Haberler / İzmir
17 Mart 2021 Çarşamba 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlçede Bozdağlar ve Aydın Dağları'nın beyaza bürünmesi ve kar yağışının Bozdağ Mahallesinde etkili olması üzerine belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirdi. 

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Bozdağlar ve Aydın Dağları'nın güne kar yağışıyla başladığını belirterek, "Bölgemize bereket olmasını dilediğimiz kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için ekiplerimiz hemen harekete geçti. Bozdağ, Tekke, Ovacık mahallelerimizin ve Gölcük Yaylamızın çevresinde yolların açık tutulması için çalışmalar sürüyor." dedi. 

Bozdağ Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Balcı ekiplerin bölgede hazır olduğunu, yol tuzlama ve yol açma çalışmalarının yapıldığını söyledi. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası