Ege Postası
Geri

Ödemiş'te kıraathanede kan bağışı kampanyası

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, kan bağışı gönüllüsü Mehmet Çetin, işlettiği kıraathanede Türk Kızılay ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi.
Ödemiş'te kıraathanede kan bağışı kampanyası
Haberler / Güncel
15 Eylül 2020 Salı 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ordu Caddesindeki kıraathaneye gelen vatandaşlar, Kızılay görevlilerinin verdiği formları doldurduktan sonra kan bağışında bulundu. 

Çetin, AA muhabirine düzenli olarak kan bağışı yaptığını, aynı zamanda işletmesinde kan bağışı kampanyası gerçekleştirdiğini kaydetti.

Kampanyayı astığı afişler, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından paylaşımlar ve telefon mesajları ile duyurduğunu ifade eden Çetin, "Bu konuda çağrı yaptığım insanların da büyük bir çoğunluğu buna çok duyarlılar. Ben de kan bağışı yapanlardan içecek ücreti almıyorum. 900 kişiye ulaştım bu şeklide. Kan bağışında hedefim 10 bin kişiye ulaşmak." diye konuştu.

Kan bağışı yapanlardan Deniz Bardakçı da kan bağışının önemini bildiğini dile getirerek, destek olmak için kan verdiğini söyledi. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası